Q&A: 4

Fråga: Kan jag bidra rent praktiskt? Jag önskar även att bidra med någon form av praktisk arbete, både utifrån erfarenheter av en egen cancerresa men också då jag i min dagliga verksamhet arbetar med rehabilitering mot arbetslivet. Min resa har gett mig erfarenheter, kunskaper/brister såväl som idéer att bidra med.

Svar: Allt engagemang är ytterst välkommet både i denna fas då vi försöker grunda Stiftelsen Cancerresan och i framtida verksamhet där vi tillsammans kommer identifiera goda idéer som kan göra cancerresan mer lättnavigerad för så många ofrivilliga resenärer som möjligt. När det är dags att dra igång olika projekt låter du verkligen som en person som kan tänkas bli involverad i den process där vi utvecklar en idé till en konkret projektplan för att sedan träda in som projektmedarbetare eller varför inte projektledare. Vilken värdefull dubbelkompetens du verkar besitta!

I nuläget är dock våra möjligheter att ge skälig ersättning för praktiska insatser begränsade då vi så att säga inte existerar som organisation ännu. Därmed blir också möjligheten att konkret bidra med praktiska insatser ganska begränsad.

Förutom den hjälp vi fått från dig som ställt denna fråga genom att du bidragit ekonomiskt, spridit vidare planerna på att grunda en stiftelse och förfrågan om ekonomiskt stöd (Tack så mycket återigen!) finns det en konkret sak som du kan hjälpa till med i detta skede…

Du och alla som så vill kan bidra genom att dela med er av era upplevelser, erfarenheter, tips och idéer. På så sätt tar vi redan nu nästa steg i riktning mot en verksamhet som tar tillvara på cancerberördas idéer och engagemang. Från och med nu finns forumet Cancerresan, varmt välkomna in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.