Bild Patrik Göransson (foto Niklas Laurin)Patrik Göransson är verksam som psykolog och enhetschef vid Helsingborgs Lasarett.

Patrik är initiativtagare till och var projektledare för det projekt avseende sjukhusövegripande cancerrehabilitering i Region Halland 2010-2013 och han arbetar nu med att bygga upp en förvaltingsövergripande cancerrehabilitering i Helsingborg, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm.

Han har länge varit engagerad i Svensk förening för psykosocial onkologi och rehabilitering, SWEDPOS, och var föreningens ordförande 2013-2015. Patrik brinner för att en god cancerrehabilitering ska erbjudas alla berörda.

Mejl: patrik@cancerresan.se   Twitter: @Psyprik   Telefon: 0709-798817

 

Asa2012tecknadÅsa Jonsson påbörjade sin cancerresa som närstående vintern 2013. Hon har också varit delaktigt, som frilansskribent, i projekt cancerrehabilitering på Hallands sjukhus Halmstad. Idag arbetar hon som kommunikatör på Region Halland.

Mejl: asa@cancerresan.se   Twitter: @hiporio

 

 

IMG_2839 Hanna Wekell var med och grundade den ideella organisationen Ung Cancer. Hanna är en allsidig kommunikatör med erfarenhet inom allt från stategier och marknadskommunikation till sociala medier och print.

Mejl: hanna@cancerresan.se   Twitter: @hannawekell