Det gläder oss att äntligen kunna släppa Den ofrivillige resenären på engelska!

Genom att tillgängligöra The involuntary traveller som e-bok finns en resehandbok på engelska för de cancerberörda som ännu ej bemästrar det svenska språket men som  tvingas navigera en cancerresa i en svensk kontext. Precis som den svenska versionen så tillgängliggörs denna resehandbok under Creative Commons-licens vilket gör att den är fri att sprida, kopiera, ladda ner, trycka och skriva ut.

I nuläget har vi ingen finansiering för att trycka boken men det kan bli aktuellt om det finns ett behov bland cancerberörda och/eller i verksamheter inom och kring cancervården. Om du eller din verksamhet vill trycka boken på engelska kontakta Patrik Göransson på patrik@cancerresan.se så skickar vi en tryck-pdf och instruktioner.

Genom att boken nu även finns på engelska öppnas också nya möjligheter till internationellt utbyte och samarbete där det redan pågår diskussioner kring att arbeta om skriften för att användas i andra länder. Dessutom kan nya internationella samarbeten leda till en bra grund för att gemensamt arbeta fram till exempel en applikation till smarta telefoner. Spännande eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.