Den 19 november kommer Patrik Göransson och Hanna Wekell tillsammans presentera Cancerresan som organisation, Den ofrivillige resenären, planer på kommande projekt men framförallt vill vi möta er, era idéer och ert engagemang. Det är GCF Ada&Beda i samarbete med Roche som bjudit in oss till Göteborg för en kväll med mingel, föreläsning och diskussion. Vi ser verkligen fram emot att få möta er alla och “tjôta” kring hur vi tillsammans kan gör den ofrivillige resenärens cancerresa mer lättnavigerad!

GCF Ada&Beda vill bjuda in alla intresserade till en kväll med Cancerresan och Den ofrivillige resenären. Den här kvällen vänder sig till dig som är cancerberörd – patient, överlevare, anhörig, vårdpersonal eller på något annat sätt påverkad och berörd av cancer, oavsett i vilken form sjukdomen har yttrat sig.

Cancerresan är en plattform med syfte att ta tillvara på cancerberördas idéer och engagemang och att sedan kanalisera dessa i form av nya verktyg, tjänster och kunskap som kan göra cancerresan mer lättnavigerad för alla berörda. Ett första konkret exempel på hur Cancerresan kommer arbeta och vad som kan komma ur detta arbete är boken ”Den ofrivillige resenären” som kommer att presenteras närmare under kvällen.

Tid: Den 19 november kl 17 – 20

Plats: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Program:

Kl 17 – 18   Mingel med kaffe/té och smörgås

Kl 18 – 20  Cancerresan med Patrik Göransson och Hanna Wekell

Anmälan: senast den 14 november till anmalan@adabeda.se

 

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.