Nu är det så äntligen dags och snart finns det ingen återvändo…

På måndag 10/11 inleds en tre veckor lång kampanj för att med er hjälp och ert stöd grunda den organisation som skall arbeta med att tillvarata cancerberördas idéer och engagemang för att göra den ofrivillige resenärens cancerresa mer lättnavigerad.

Arbetet med att ta fram “Den ofrivillige resenären” har givit mersmak och den respons som har inkommit har tydligt visat att det finns ett behov av en plattform där goda idéer kan fångas upp och omsättas i handling.  En plattform för att tillsammans skapa konkreta verktyg som kan hjälpa vardagen att gå ihop när den blivit som mest ansatt.

Precis som innan skall arbetet bedrivas tillsammans med enskilda cancerberörda, vård, forskning, patient- och närståendeföreningar, näringsliv, intresseorganisationer och alla andra tänkbara intressenter som vill vara med. Det finns alldeles uppenbart en roll att fylla när det kommer till att sammankoppla och kanalisera den kompetens och det engagemang som finns bland enskilda cancerberörda och inom berörda organisationer.

För att kunna ta på sig denna roll behöver denna nya organisation genomsyras av transparens, öppenhet, delaktighet och en genuin vilja att samverka brett och i flera fall på ett nytt och annorlunda sätt… Det har tagit lite tid att finna rätt organisationsform och konstruera det fundament som arbetet skall vila på men nu så är tiden äntligen inne för nästa steg där var och en som vill kan bidra med smått och med stort.

Varmt välkommen att bidra med ditt stöd och ditt engagemang!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.