Nyligen presenterade vi nyutgåvan av Den ofrivillige resenären med sitt fina röda omslag där den grafiska profilen från cancerresan.se är framträdande. Men det kan hända att du redan har stött på liknande omslag med samma inlaga men med en annan färgsättning. Vad handlar det om?

Utgångspunkten för vårt arbetet har hela tiden att tillgängliggöra boken för cancerberörda oavsett var i Sverige man bor och vilken kontakt man har med hälsa- och sjukvården. Samtidigt har vår strävan också varit att tillgängliggöra boken för personal inom hälso- och sjukvården som ett kommunikationsstöd kring arbetet med individuell vårdplan och en integrerad cancerrehabilitering. Det är därför boken är tillgänglig både som tryck, e-bok och är fri att kopiera, trycka och sprida enligt konstens alla regler.

Nu har vi tagit ytterligare ett steg i denna strävan genom att inte bara presentera en nyutgåva utan dessutom släppa den med olika omslag i både tryck och e-bokversion och vår förhoppning är att det skall bli mången fler. Vart omslag har en egen organisation som avsändare och ska utgöra en kugge i respektive organisations arbete för en integrerad cancerrehabilitering.

Nätverket mot cancer, som från början medverkat i framtagandet och lanseringen av boken, har en version och du har möjligheten att stödja deras lysande och viktiga arbete genom att köpa boken av dem för 100:-. Nätverket mot cancer är en nationell samarbetsorganisation som arbetar ideellt för alla cancerberörda oavsett diagnos eller var i landet man bor. Deras syfte är att främja och ta tillvara cancerberördas intressen beträffande cancerprevention, diagnostisering, behandling, vård, rehabilitering, palliation och social trygghet.

Länk till Nätverket mot cancers e-bok: http://www.cancerresan.se/e-bok/denofrivilligeresenaren_nmc/index.html

Tre regioner/landsting har hittills fått sina egna omslag med egen hälsning:

Länk till Norrbotten läns landstings e-bok: http://www.cancerresan.se/e-bok/denofrivilligeresenaren_nll/index.html

Länk till Region Hallands e-bok: http://www.cancerresan.se/e-bok/denofrivilligeresenaren_rh/index.html

Länk till Region Kronobergs e-bok: http://www.cancerresan.se/e-bok/denofrivilligeresenaren_rk/index.html

Om du är intresserad av att veta mer om hur ni i er organisation skall gå tillväga för att tillsammans med oss ta fram en version med eget omslag och hälsning så kontakta oss på info@cancerresan.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.