Härlig respons första veckan med många som visat sitt gillande och stöd för att grunda Stiftelsen Cancerresan. Nu behövs ditt bidrag för att verkligen få ihop de resterande 4750 50-lappar som behövs för kunna grunda stiftelsen.

För det är det vi ber om – bidra med någon eller några 50-lappar till att grunda en plattform med syfte att ta tillvara på cancerberördas idéer och engagemang så att vi tillsammans kan göra cancerresan mer lättnavigerad för alla berörda.

“Bidra med någon eller några 50-lappar till att grunda en plattform med syfte att ta tillvara på cancerberördas idéer och engagemang!”

femtiolapparLåt oss berätta lite om vilka tankar som ligger bakom att vi valt att dra igång denna kampanj där vi önskar pengar från dig via sociala medier. Faktum är den att det finns och har funnits andra möjligheter för att snabbare kunna grunda stiftelsen, antingen genom att en större organisation avsatt medlen och grundat stiftelsen eller att en litet nätverk av kapitalstarka individer gjort det tillsammans. Under en period av förarbetet levde vi under föreställningen att det inte var lämpligt att grundandet föregicks av en insamling av detta slag varpå vi var nära att grunda stiftelsen genom något av de andra alternativ vi presenterat och de möjligheterna kanske kvarstår.

Samtidigt känns det som att en viktig del av den kommande stiftelsens syfte och själ hade hamnat lite vid sidan om… Då hela syftet med Stiftelsen Cancerresans grundande och kommande existens är att tillvarata cancerberördas idéer och engagemang så behöver idéerna och engagemanget vara med från början. Därför kommer det för alltid vara värt det eventuella merarbete som det innebär att göra denna resa med målet att söka upp och samla det engagemang som sedan kan följa med i själva stiftelsegrundandet.

“Drömmen är att Stiftelsen Cancerresans grundande skall möjliggöras genom små bidrag från de cancerberörda som stiftelsen skall verka för och tillsammans med.”

Du som bidrar med en eller flera 50-lappar får ett diplom som bevis på att du bidragit till grundandet av Stiftelsen Cancerresan och vi hoppas så klart på att detta är starten på en lång relation. Ditt fortsatta engagemang genom att ställa frågor, berätta om dina upplevda behov under cancerresan, kläcka idéer till lösningar eller kanske rentav som projektmedarbetare i ett framtida Stiftelsen Cancerresan-projekt är mer än välkommet. Det är ju detta engagemang som kommer vara själva motorn i stiftelsens verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.